Adviesbureaus

Wanneer de opdrachtgever geen technische mensen in dienst heeft, dan is een adviesbureau ideaal om een technische toets uit te laten voeren op de aangeboden plannen van de opdrachtnemer. En bij de tussentijdse monitoring, de conditiemeting, kan een adviesbureau als externe partij een objectieve verslaglegging doen. Om daarmee heel duidelijk naar de opdrachtgever te borgen dat ook de afspraken correct zijn nagekomen. Voor adviesbureaus is RGS+ software een zeer geschikt communicatiemiddel om te voorzien in de juiste data.

Ook voor adviesbureaus die de opdrachtgever helpen bij onderhoudsvraagstukken is RGS+ software een ideaal hulpmiddel.

 • Direct aan de slag

  RGS+ zorgt er voor dat de stappen die je moet doorlopen al voor gedefinieerd zijn. Zo heb je geen werk aan format, layout, indeling, enzovoorts. Je kunt direct met de inhoud aan de slag; het invoeren van de data van het project.

 • Scenario’s onderling vergelijken

  Scenario’s kunnen onderling worden vergeleken en met een grafiek cumulatief worden weergegeven. Indien gewenst worden deze gegevens in een grafiek doorberekend naar netto contante waarde. Dit gaat geautomatiseerd gaat, en levert veel tijdwinst op.

 • Duidelijke overzichten

  De overzichten worden getoond met een mooie, duidelijke layout.

 • Alles online beschikbaar

  Alles staat online, waardoor het direct in te zien is door alle betrokken partijen.