RGS+ is nu lid van Stichting Leercirkel RGS

Sinds maart 2022 is RGS+ lid van Stichting Leercirkel Resultaatgericht Samenwerken (LRS). Deze stichting is ervan overtuigd dat een resultaatgerichte ketensamenwerking grote voordelen biedt. Om deze reden bieden zij een netwerk van en voor partijen in de vastgoedsector. Door het organiseren van bijeenkomsten en het onderling uitwisselen van informatie kunnen deelnemers van de keten van elkaar leren.

Ontwikkeling en optimalisatie van het bedrijf/organisatie en onze diensten zijn belangrijk voor RGS+. Om deze reden hebben wij de stap gezet om lid te worden van LRS. Door te leren van andere deelnemers kunnen we onze eigen processen verbeteren, uitbreiden en optimaliseren. Zo kunnen wij jou als klant nog betere service en diensten leveren.

Binnen het netwerk van LRS vind je onder andere woningcorporaties, architecten, bouwtoeleveranciers, aannemers en installateurs, onderhoudsbedrijven en vastgoedbeheerders. RGS+ past hier aanbieder van regisserende software voor vastgoedonderhoud goed tussen.