Resultaat Gericht Samenwerken

vastgoed zo slim mogelijk onderhouden

RGS staat voor Resultaat Gericht Samenwerken en is ontstaan vanuit RGVO (Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud) en andere prestatiegerichte afgeleiden. Doel is om planmatig onderhoud op basis van functionele eisen te beheren op basis van prijs/prestatie al dan niet voorafgaand met een renovatie. Creativiteit en ervaring kan worden benut door te denken in alternatieven en te komen tot de juiste aanpak.

“De kracht van Resultaat Gericht Samenwerken is kijken naar hoe vastgoed over een heel aantal jaren zo slim mogelijk te onderhouden is, met diverse scenario’s.”

Wat is RGS+

RGS+ is een cloudapplicatie die het mogelijk maakt om resultaat gericht samen te werken met meerdere partijen. Verschillende partijen kunnen inloggen en hun data invoeren. De opdrachtgever heeft daarmee in één systeem altijd real time inzicht in alle data en status van de projecten (complexen).

RGS+ onderscheid zich ten opzichte van andere RGS software door een goede meerjarenprognose mét verschillende scenario’s. De opdrachtgever bepaalt de kwaliteit, nodigt partijen uit hun input in te voeren en heeft meteen een totaaloverzicht dat hij kan monitoren. Hiermee is het hele proces is geborgd. Als ergens iets gewijzigd wordt, is dit direct overal doorgevoerd en “versiebeheer” is verleden tijd.

RGS+ automatiseert het hele RGS project en is daardoor veel meer dan documentopslag. Het is een stuk ondersteuning in de processtappen die er moeten worden doorlopen om tot een goed resultaat te komen. Het begint met het maken van een projectdefinitie, daarna wordt de strategie bepaald. Indien alle stappen worden gevolgd, kan er ook niets worden vergeten. Het helpt bedrijven dan ook enorm. Zo goed zelfs, dat RGS+ wordt gebruikt door bedrijven die het VGO keurmerk willen halen, hét label dat laat zien dat een bedrijf de competenties heeft voor Resultaat Gericht Samenwerken.

“Voor bedrijven die resultaat gericht willen samenwerken met andere partijen is RGS+ software een echte must have!”

 • Direct aan de slag

  RGS+ zorgt er voor dat de stappen die je moet doorlopen al voor gedefinieerd zijn. Zo heb je geen werk aan format, layout, indeling, enzovoorts. Je kunt direct met de inhoud aan de slag; het invoeren van de data van het project.

 • Scenario’s onderling vergelijken

  Scenario’s kunnen onderling worden vergeleken en met een grafiek cumulatief worden weergegeven. Indien gewenst worden deze gegevens in een grafiek doorberekend naar netto contante waarde. Dit gaat geautomatiseerd, en levert veel tijdwinst op.

 • Duidelijke overzichten

  De overzichten worden getoond met een mooie, duidelijke layout.

 • Alles online beschikbaar

  Alles staat online, waardoor het direct in te zien is door alle betrokken partijen.

Wilt u ook uw vastgoed slimmer onderhouden?