FAQ

FAQ

Heeft u een vraag? Bekijk dan onze FAQ. We hebben hier alle veelgestelde vragen voor u verzameld.

De software van RGS+ is cloudbased, hierdoor is het binnen iedere organisatie eenvoudig te implementeren. Dit houd in dat de software vanaf ieder apparaat met internetverbinding op te roepen is.

Er is een keuze uit een 3tal modules; de RGS+ module, deze module omvat het volledige software pakket. Daarnaast zijn er nog de Inspectie module en de MJOB module, deze modules zijn apart te gebruiken, informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

De software van RGS+ is generiek ontworpen, hierdoor kunnen er vele verschillende type inspecties worden gedaan. Enkele veel voorkomende inspecties die met RGS+ kunnen worden gedaan zijn een conditiemeting op basis van de NEN 2767, KIB en de VAC.

Projecten uit het verleden of die in het verleden al zijn begonnen zijn toe te voegen in RGS+, dit is eenvoudig te doen bij scenario, zowel het startjaar als het eindjaar kunnen naar wens ingesteld worden.

Middels xml en xls bestanden kan het systeem imports draaien van externe gegevens, denk hiervoor aan koppelingen met de Software van Gilde, Vion, en vele andere systemen.

 

Van de meeste data is er een export te genereren naar Excel, dit bestand kan vervolgens worden gebruikt om de data te exporteren naar het eigen ERP systeem, het Calculatieprogramma of een ander softwarepakket.

 

Daarnaast kunnen er PDF rapportages uitgedraaid worden die rechtstreeks gedeeld kan worden met een opdrachtgever of voor intern gebruik.

Dankzij de eenvoudige import en export van bestanden kan RGS+ met andere systemen ‘praten’, dit zijn geen harde koppelingen maar ze zijn op deze manier wel complementair aan elkaar.

Nee, RGS+ heeft geen eigenaarschap van de data in de software, alle data in het systeem zijn van de regievoerder van de samenwerking, dit kan de vastgoedeigenaar zijn, de hoofdaannemer of een externe adviseur.

 

 

Doormiddel van gebruiksrechten is het eenvoudig aan te geven wat een opdrachtgever kan zien.

Daarnaast geldt voor objecten of modules waar nog aan gewerkt wordt en die nog in concept staan dat deze alleen binnen de eigen organisatie zichtbaar zijn. Deze worden dan ook nog niet gedeeld met de opdrachtgever of samenwerkingspartijen.

Nee dit is niet het geval, nadat er een account is aangemaakt ontvang je van de verantwoordelijke in de eigen organisatie de inloggegevens.

Ja, dit is mogelijk. Ook is het mogelijk om meerdere contactpersonen aan ketenpartners toe te voegen. Er kan ook per project een projectleider aangesteld worden per ketenpartner, zo hebben alle partijen continu in beeld wie de contactpersoon is per object.

Voor de mobiele inspectieapplicatie is geen constante internetverbinding vereist. De inspectie data synchroniseert met de data in de cloudapplicatie zodra er weer internet verbinding is. Dit werkt wel zo prettig op locaties waar de internetverbinding slecht is.

De mobiele inspectieapplicatie is ontwikkeld voor in het veld, het is daarom voor mobiele telefoons en voor tablets. Hierbij maakt het niet uit of het een Android, Windows of Apple apparaat is.

De beste manier is om een mail te sturen naar helpdesk[at]rgsplus.com en om in deze mail duidelijk het probleem uit te leggen en waar het kan te ondersteunen met screenshots, op deze manier kan onze helpdeks u zo goed mogelijk helpen. Daarnaast kunt u op werkdagen tussen 9:00 en 16:30 bellen met telefoonnummer 0546-492668.

Stuur een mail met uw vraag naar helpdesk[at]rgsplus.com of bel met telefoonnummer 0546-492668.