Over ons

Over RGS+

HET TEAM

RGS+ is in 2009 opgericht en voortgekomen uit Mulder Vastgoedonderhoud. Er werd een praktische oplossing gezocht om zowel inventarisatie-, inspectie-, en scenario-vergelijk in 1 tool te hebben. Daarnaast moest dit ook te delen zijn met partners, zodat alle informatie over een complex op 1 locatie terug te vinden is. De eerste versie van de software is in 2011 op de markt gekomen, en wordt nog steeds naar alle tevredenheid van de klanten gebruikt. Door de toename van het aantal klanten, voortschrijdend inzicht en innovaties in de IT-branche zijn we in 2019 begonnen met de ontwikkeling van een verbeterde versie. Daarbij vormen gebruiksgemak, performance en het gebruik op mobiele apparaten de speerpunten.

  • Missie - Wat we willen

    We willen succesvolle samenwerkingen stimuleren tussen de onderhoudspartijen en opdrachtgever met betrekking tot planmatig onderhoud op basis van prijs/prestatie.

  • Visie - Waarom we dat willen

    We geloven dat een moderne manier van samenwerking op basis van prijs en prestatie zorgt voor beter en goedkoper onderhoud. Beter betekent kwalitatief beter maar ook beter voor milieu en maatschappij. Daarnaast maakt dat het werk leuker.

  • Strategie - Hoe we dat doen

    Automatisering zorgt voor sturing in de processen en maakt het mogelijk om goed te communiceren. We ontwikkelen daarom software in de cloud waar partijen hun vastgoed op basis van prijs en prestatie vast kunnen leggen en door creativiteit en ervaring oplossingen kunnen bedenken voor de beste onderhoudsaanpak.

Brian Bergman

Ik ben consultant bij RGS+ B.V. en ben daarmee het eerste aanspreekpunt voor u als klant. Ik demonstreer de applicatie en het geef instructie bij u op locatie aan u en uw medewerkers. Daarnaast doe ik een stuk product- & contentontwikkeling.

Ik denk graag met u als organisatie mee hoe wij u kunnen helpen bij het automatiseren en borgen van het RGS proces met u en uw ketenpartners zodat het vastgoedonderhoud in ‘de grip’ blijft en uw samenwerking verbetert.

Mijn motto is: ‘Alleen ben je sneller, samen kom je verder’.

Wilt u meer weten over de software van RGS+ en hoe dit uw organisatie kan helpen? Neem contact met ons op en onder het genot van een kop koffie onderzoek ik graag met u de mogelijkheden.

Anouk Jansen

Ik ben verantwoordelijk voor alle technologische ontwikkelingen binnen RGS+, hierbij bedenk en werk ik de inhoud uit, en werk ik samen met een team van programmeurs aan de front en backend van de applicatie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de helpdesk en ik zorg ervoor dat de content up to date blijft.

Ik doe daarnaast alle inrichting van de nieuwe licenties en ik denk graag met u mee hoe we doormiddel van maatwerkoplossingen u nog beter van dienst kunnen zijn.

Wilt u weten wat we aan maatwerk voor u kunnen doen? Dan nodig ik u graag uit voor een kop koffie en vertel ik u er graag meer over.

Maurits Jansen

Ik ben eigenaar/oprichter van RGS+, RGS+ is voort gekomen uit Mulder VGO waarbij wij vanuit Mulder VGO een oplossing nodig hadden om het RGS traject zo geautomatiseerd en geborgd mogelijk te laten verlopen. Ik houd mij met alle zaken op commercieel gebied en met de ontwikkeling van de applicatie.

Michiel Leijzer

Ik ben de business controller en daarmee de financieel verantwoordelijke van RGS+. Voor alle vragen omtrent facturen, creditnota’s, opdrachtbevestigingen en betalingsafspraken bent u bij mij aan het juiste adres.